MILAN Blog

megosztás

Terméklokátor - minőségi írószerek a közeledben

 A weboldal szinte egyetlen kattintás nélkül megtalálható a legközelebbui bolt, melyben megvásárolhatja kedvenc termékeit. Egyszerűen csak írja be a lakóhely nevét, és ha a településen található üzlet, a térkép megjeleníti azt. Ugyanilyen egyszerűen az országos térképen megjelölt pontokra kattintva megtalálhatja azt a boltot, ami a legközelebb van otthonához, hogyha lakóhelyén mégsincs kereskedés.

megosztás

Look - fiatalos, lendületes, modern

A Milan legújabb fejlesztésű termékcsaládja a Look elnevezésű, átlátszó műanyag borítással fedett termékek. Hasonlóan a korábbiakhoz, ez is követi a modern, fiatalos, lendületes idomokat a termékeknél.

megosztás

Egyenesen Spanyolországból

Tudta, hogy a Milan termékek Spanyolországból származnak? A termékek speciális technológiával készülnek, melynek köszönhetően hosszabb élettartamúak és környezetbarát termékek.

megosztás

Elindult a Milan új weboldala

Óriási lépés ez a mai nap a Milan márka életében, a magyarországi piacon. Sikerült egy olyan szintre lépni, amikor már megérdemelt a márka egy modern és fiatalos weboldalt. Reméljük mindenki annyi örömét leli majd a weboldalban, mint mi.

Üzletkereső

Keresse meg az Önhöz legközelebbi Milan viszonteladót!