MILAN

A MILAN márkát és magát a céget 1918-ban alapították Spanyolországban. Az anyacég a mai napig a Girona melletti Mont-Ras településen található, ahol a családi vállalkozásból, mára egy több egységből álló gyár lett. 

Az eredetileg radírgyártással foglalkozó gyár egészen az 1980-as évek közepéig kizárólag radírok gyártásával és forgalmazásával foglalkozott. Az 1980-as évek második felétől a MILAN fejlesztői csapata évről évre számos újdonsággal rukkol ki. Mára kb. 5000 különböző termékkel vannak jelen a világ 85 különböző országában.

Magyarországon a MILAN termékek a ’90-es évek második felétől vannak jelen, tehát már hazánkban is több mint 15 éves múltra tekint vissza. 2003 óta mind az írószerek, mind az iskolai felszerelések terén ugrásszerű növekedésnek indult a márka és annak választéka. A gumírozott hatású (Touch) írószertestek (golyóstoll, grafitceruza, színes ceruza) egyre ismertebbé és közkedveltebbé váltak Magyarországon.

Köszönhetően az egyedi formáknak és megoldásoknak a legtöbb magyarországi papír-írószer boltban megtalálhatóak a MILAN termékek.

Üzletkereső

Keresse meg az Önhöz legközelebbi Milan viszonteladót!